Praktisch

  donderdag 21 december 2023

  20:00 uur

  Den Amer - Nijverheidslaan 24 3290 Diest

  40 euro (leden)
  45 euro (niet-leden)

Deel dit evenement

Onze nationale trots en de intussen bijna iconische Dana Winner staat al reeds 30 jaar op de planken. Ze verkocht wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums en kan dus gerust tot één van onze grootste Nederlandstalige zangeressen worden gerekend.

Met haar versie van The Carpenters ‘Op het dak van de wereld’ heeft Dana Winner in 1989 een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ belanden allemaal bovenaan in de hitparade.

Al in 2016 was ‘Liefde voor Muziek’ voor Dana Winner een schot in de roos want door haar deelname aan het VTM-programma won ze drie jaar geleden niet alleen de Radio 2 Zomerhit als ‘Beste Zangeres’, het leverde haar onder andere ook een gouden plaat op. Eind vorig jaar maakte ze haar debuut als coach in ‘The Voice Senior’, eveneens op VTM en kort daarna stond ze voor het eerst sinds enkele jaren opnieuw in een uitverkochte Sun Arena in Zuid-Afrika. Met haar indrukwekkende versie van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ bereikte Dana Winner intussen al bij- na 18 miljoen YouTube views. Meer dan de meest bekeken clip van bijvoorbeeld Marco Borsato en de vijfde meest bekeken versie van het lied op het internet, na het origineel van Whitney Houston zelf.

Dit jaar is Dana Winner te gast bij SamAc met een intiem en adembenemend concert, begeleid door haar live band. Afgewisseld met het kerstrepertoire brengt Dana Winner ook enkele van haar grote hits. Wil jij er ook bij zijn? Boek dan nu je tickets !

Donderdag 21 december 2023

Locatie :  CC Den Amer - Nijverheidslaan te 3290 Diest

Start: 20u00 | Prijs per persoon: VVK € 40 voor leden - VVK € 45 voor niet-leden - kassa € 50


SamAc vzw, samen actief

Een bruisende vereniging voor mensen met pit.

Meer info over lid worden van SamAc »

 

SamAc vzw contactpersoon:

  • Marc Florquin
  • E. Vandeveldestraat 80, 3290 Diest
  • info@samac.be
  • 013 / 33 65 44
  • Ondernemingsnummer: 0762701201